Danmark,  Instrumentfabrik,  Radiofabrikker

REOFON

Virksomheden blev grundlagt i 1927 af Thomas Hark og Frantz Christensen. Den første adresse var Christiansvej 2, København.
Man fremstillede forstærkeranlæg, drossel-/filterspoler, LF- og nettransformatorer, samt små serier af radiomodeller til både jævn- og vekselstrøm. Christiansvej ændrer i 1929 navn til Gørtlervej 2.

Til radioudstillingen i 1930 i Industriens Hus var man klar med fire radiomodeller fra Stand 44.

Reofon fravælger radioproduktion og deltager derfor ikke i den store FORUM Radioudstilling i 1931. Man koncentrerer sig i stedet om transformatorproduktionen. Fra efteråret 1931 suppleres med opladere og eliminatorer.

Under krigen betød råvaremangelen reduktion i produktionen. Efter krigen kommer man hurtigt op på 50 ansatte i produktionen, da man satser i stor stil på elektrohegn til landbruget. Nervus bliver et markedsførende mærke, der fremstilles både som net- og batteridrevne modeller. Firmaet har eksport til mange lande i Europa, samt lidt oversøisk leverance. I Radioårbogen 1953 indrykkede firmaet en helsides annonce om de mange typer drosselspoler, nettransformatorer og udgangstransformatorer.