Japan,  Radiofabrikker

PIONEER

I 1937 udviklede grundlæggeren af ​​Pioneer Corporation, Matsumoto Nozomu, Japans første dynamiske Hi-Fi-driver. Året efter (1938) grundlagde han sit firma, der blev kaldt Fukuin Shokai Denki Seisakusho.

I 60’erne og 70’erne udvidede Pioneer sin produktion til også at omfatte stereoforstærkere, radiotunere, pladespillere og Hi-Fi-systemer.

Den japanske producent er stadig kendt for sine bilradioer og højttalere, men også sine Hi-Fi-forstærkere (Pioneer A-10AE og Pioneer A-40AE), smart-forstærkere (Pioneer SX-S30D og Pioneer NC-50D), DAC-forstærkere (Pioneer A-50DA), netværksafspillere (Pioneer N-30AE og Pioneer N-70AE) og lyd-cd-afspillere.
Pioneer udmærker sig også på hjemmebiografmarkedet med sine AV-modtagere og Ultra HD 4K Blu-ray-afspillere.

 

Skriv et svar