Radiofabrikker,  Tyskland

LOEWE

Loewe Technology GmbH (i daglig tale blot Loewe) er en tysk virksomhed, oprettet af brødrene dr. Siegmund og David Ludwig Loewe i Berlin i 1923. De var hurtigt i gang med små radioer og radiorør, og de arbejdede sammen med det unge geni, Manfred von Ardenne (1907-1997). Deres første radio fra 1926 “Loewe-Ortsempfänger OE 33” var med verdens første integrerede kredsløb.

I 1931 præsenterede Manfred von Ardenne for første gang i verdenshistorien det fuldt elektroniske fjernsyn for offentligheden. Præsentationen foregik på Loewes stand i anledning af den 8. radioudstilling i Berlin.

Loewe har siden 1948 fremstillet sine kvalitetsprodukter på hjemstedet i Kronach. I tidens løb har Loewes produkter fået mange internationale priser for deres teknologiske tænkning, æstetisk udtryk og innovative idéer. For at nævne nogle eksempler, har Art1 designet i 1985 fået titlen som designklassiker.

I 1995 sendte Loewe verdens første fjernsynsapparat på markedet, som efter brug kunne skilles ad og alle dele genbruges. 

I 2005 blev Loewe en førende producent af fladskærms-TV’er i høj kvalitet. Det banebrydende produkt var Loewe Individual. Det innovative koncept handlede om, at brugeren selv kunne designe sit eget fjernsyn og tilpasse det i netop sit miljø.

Loewe Connect med indbyggede netværksmuligheder fra 2008 en begyndelsen på en tid, hvor digital underholdning spiller en ny og større rolle.

I 2010 præsenterede Loewe sit Mediacenter, som er et midtpunkt for al den netværksbaserede hjemmeunderholdning.

I december 2019 overtog Skytec Group Ltd mærket. Den nye ledelse er fokuseret på kernen i designet “Made in Germany”.

Link: 80 år med Loewe TV 

 

 

Skriv et svar