Danmark,  Radiofabrikker

DYNAUDIO

Dynaudio blev grundlagt i 1977 af Wilfried Ehrenholz med det mål at lave Hi-Fi højttalere uden egenlyd og med en hidtil uset autentisk gengivelse.
Da der ikke var nogle højttalerenheder i verden der var gode nok til dette projekt, blev der startet en fabrik op i Skanderborg.
Filosofien går igen i alle de produkter som Dynaudio laver og har været med til at gøre Dynaudio til en af verdens mests
respekterede højttalerproducenter. For at produkterne har præcis den kvalitet man ønsker bliver de stadig produceret i Danmark, hvor trenden
ellers går imod at flytte det hele til fjernøsten.

I 1983 sendes Consequence-højttaleren på markedet bliver et ikon, der stadig lever i dag.

Dynaudio eksporterer i dag til 80 lande rundt omkring i verden og har høstet priser verden over for produkterne.
Produktionen foregår 100% i Skanderborg, hvor produktionskapaciteten bliver fordoblet hvert år, og derfor beskæftiger ca. 450 mennesker på verdensplan.

Dynaudio stiller ekstreme krav til kvaliteten, hvilket betyder at kun 52 ud af 1 mil. enheder må være defekte. Dynaudio har deres egen kabinetfabrik i Vejle,
hvor kabinetter bliver produceret af erfarne snedkere. Denne kvalitet har ikke bare gjort at Dynaudio er højt anset blandt millioner af musikelskere på verdensplan, men også at DR og BBC har fyldt alle deres redigeringsrum med Dynaudio højttalere.
Dolby brugte ligeledes også Dynaudio højttalere til introduktionen af de nye Dolby surround formater, ligeledes er Dynaudio underleverandør til både Volvo og VW.